Manis Madu
×

  Apr, 10, 2019
Madu Giveaway! Menangi Pelbagai Hadiah Dari Manis Madu!
oleh

Setelah setahun Manis Madu beroperasi di media sosial sahaja, akhirnya, laman web Manis Madu sudah dirasmikan pada bulan Mac 2019.

Jangan lupa untuk sentiasa melawat laman web Manis Madu kerana terdapat banyak petua menarik dan juga informasi yang berguna untuk anda. Laman web ini akan merangkumi beberapa aspek seperti:

Kecantikan

Topik yang dikemukakan adalah berkait rapat dengan kecantikan wanita dari segi dalaman dan juga luaran.

Sembang

Segmen ini mengutarakan hal ehwal terkini dan juga berita-berita terkini. Segmen ini juga akan membincangkan topik semasa, media viral, dan juga tips-tips untuk anda.

Makan

Seperti tajuk yang diberi, segmen ini akan memberi anda tips-tips memasak dan tempat-tempat makan yang popular di Malaysia mahupun di luar negara.

Travel

Segmen ini akan membawa anda berjalan-jalan dan menikmati pemandangan semasa bercuti di dalam negara dan juga antarabangsa.

Sempena rasminya laman web Manis Madu, #Madu ingin memberi hadiah kepada semua pembaca Manis Madu di luar sana. Apa yang perlu anda lakukan adalah seperti berikut:

Langkah 01

Like Manis Madu Facebook dan Instagram. Set “See Firstin your news feed di Facebook anda.

Langkah 02

Share mana-mana artikel dari ManisMadu.com.my yang anda ingin kongsi & tag 3 kawan anda. Jangan lupa letak hashtag #ManisMaduMY #MaduGiveAway dan set post tersebut “Public” ya!

Langkah 03

Tunggu pengumuman Madu di laman web atau media sosial Manis Madu.

Hadiah-hadiah yang menarik menanti anda seperti beg tangan, pemerah pipi, eyeliner, lipstick, set penjagaan muka dan macam-macam lagi. Jangan lupa untuk menyertai peraduan ini. Hadiah utama yang bernilai lebih dari RM1,000 akan diberikan kepada seorang pemenang bertuah.

Selamat Mencuba!!

 
RELATED POSTS
Tags : giveaway, sembang
 
COMMENTS
 
MORE IN CATEGORY TITLE
 
PALING POPULAR